• Sveriges största kursutbud inom klippklättring                            Kurser i Sverige Norge & Spanien                                                 

  Kamvandring logo 2
 • Kajakkurser Europeiska paddelpasset nivå 1-4                    Kurser examinationer & ledarutbildningar 

  Kajakkurs Blått paddelpass 4 Stockholms Skärgård
 • Certifierade kurser inom äventyr och friluftsliv sedan 1998
                                     Bergen havet isen & fjällen är våra klassrum  

  Fjällvandring med logo
 • Stockholm har världens bästa långfärdsskridskoåkning                                 Gå en kurs och kom igång nu i vinter

    

  skridskor

Klättring repetition

Repetition efter sport-, grund- eller fortsättningskurs i klättring 4 timmar, 0 kr

Klattring_repetition_Ryssgraven
Klattring_repetitionskvall_Ryssgraven
Har du gått auktoriserad sport-, grund- eller fortsättningskurs i klippklättring på Guidebyrån men saknar utrustning, klättervänner eller känner dig osäker på dina firnings- och topprepsankare eller annat? Följ i så fall med på vår repetitionskväll! Vi håller inte kurs, men finns på plats för att svara på frågor, kontrollera ankare, tjöta klättring. Vi tar med en hel del utrustning och fixar fika. Hoppas vi ses!


SKF instruktor      


Genom åren har vi märkt att många som genomgått 2-dagars grundkurs eller fortsättningskurs i klippklättring känner sig osäkra på sina egna kilplacering och ankarbyggen och därför inte kommer ut och klättrar så mycket som man vill. Därför har vi nu lagt till en repetitionskväll där du efter avslutad grund- eller fortsättningskurs kan komma ut till klätterklippan vid Ryssgraven i Kungsängen på en gratis repetitionskväll. Här får du klättra självständigt men ändå med instruktörer till hands som gärna svarar på frågor, kontrollerar ankarbyggen och ger lite allmänna tips. För de som saknar utrustning har vi all nödvändig utrustning på plats.

Detta är alltså ingen kurs, snarare trevligt häng där du gör det du lärt på din kurs.

INSTRUKTÖRER
SKF Auktoriserad klippklätterinstruktör, Svenska Klätterförbundet 

TIDER
Vi är på plats från 17 och går hem när solen går ner. Kring 21.00

UTRUSTNING
Hör av dig om det är något särskilt i utrustningsväg du önskar låna så ordnar vi med det. Ange gärna det redan vid bokning.

FÖR VEM ÄR KVÄLLEN?
Observera att kvällen endast för dig som genomgått en tvådagars auktoriserad sportklätterkurs,  grundkurs i klippklättring eller fortsättningskurs i klippklättring med oss på Guidebyrån.

KURSMOMENT
Du väljer leder och klättrar och firar självständigt, men instruktörer finns till hands när du känner dig osäker eller vill ställa frågor. Det går bra att komma själv eller i replag. Vi ser gemensamt till att alla har någon att klättra med.

AKTIVITETSOMRÅDE
Ryssgraven, Kungsängen

SAMLINGSPLATS & PARKERING
Ovanför klätterklippan vid Ryssgraven i Kungsängen. Se karta till höger på hemsidan. Det är möjligt att parkera nära klippan under motorvägsbron söder om Kungsängen. Kommer du från Stockholm så kör av avfarten Kallhäll, ta höger vid McDonalds och följ vägen förbi Stäket. Parkeringen ligger på höger sida om vägen under motorvägsbron. Härifrån är det en promenad på ca 300 meter till den väl synliga klippan vid vattnet. Framme vid klippan tar du trappan upp till toppen där vi samlas.

TRANSPORT
Det är möjligt att åka kommunalt till aktiviteten. Ta pendeltåget till Kungsängens station. Till klippan är det en ca 1 km lång promenad. Följ spåret tillbaka in mot Stockholm så ser du klippan vid vattnet på vänster sida efter ca 700 meter.

ANTAL PLATSER
10


Datum släpps på Instagram och facebook samt här på hemsidan då och då under säsongen. Först till kvarn... Klättring repetition
2020-09-07 17:00 till 2020-09-07 21:00
3 platser kvar
Antal:

Denna kurs erbjuds ej förrän smittspridning och situationen med COVID-19 har upphört. 

Köp presentkort till Klättring repetition

Beställare

Förnamn*
Efternamn*
E-post*
Gatuadress*
Postnummer och ort*
Telefonnummer*

Mottagare

Förnamn*
Efternamn*

Presentkort

Presentkort till "Klättring repetition" kostar 0 kr.
Vill du ställa presentkortet på annat belopp fyll i önskat belopp här.
kr

Godkännande

Betalningssätt


Kostnad: 0 kr
Varav moms: 0 kr