• Surfa eller bara njut av skådespelet
                    Torö Stenstrand, Stockholms skärgård

  stenstrand
 • Gryningspaddling med magi!
                         Nåtfjärden, Stockholms skärgård

  Gryning kajak
 • Tältmys i fotogenlampans sken!
                         Stora Björn, Stockholms skärgård

  storabjorn
 • Hösteld och kaffe. Livet på en pinne!
            Kolguskär, Stockholms skärgård!

  eld

VILLA KÄLLHAGEN

Förgyll konferensen med en helt unik kvällspaddling i Stockholm City, Nordens Venedig!

villa-kallhagen-liten-logo
Villa_kallhagen_kajak
Boka city-nära konferens på Villa Källhagen, vackert belägen invid Djurgårdsbrunnsviken. Paddla med oss genom delar av Ekoparken, världens första Nationalstadspark. Upplev varvsmiljöerna kring Djurgården, Beckholmen, Kastellholmen från kajaken! Välkommen på kvällspaddling i Nordens Venedig. En världsunik upplevelse!

I samarbete med Villa Källhagen erbjuder vi konferens och aktiviteter i Stockholm City. Källhagen är vackert beläget vid Djurgårdsbrunnsviken med Sjöhistoriska museet som närmsta granne. Här är bästa utgångspunkten för att sjösätta och uppleva Stockholmsnatten från kajaken. Så boka in er grupp på Villa Källhagen och följ med oss ut på en kajaktur i Nordens Venedig.

VILLA KÄLLHAGEN
Villa Källhagen med sina 36 vackert inredda gästrum ligger i ett av Stockholms mest natursköna områden. Omgivningar som blir påtagligt närvarande genom medveten design med stora fönster och rikliga ljusinsläpp. Villa Källhagen är inte bara konferens utan även en perfekt plats för en avkopplande helg med lite shopping och kanske ett teater- eller musikalbesök. I restaurang skapas modern mat med svenska rötter och blicken mot framtiden och i den välsorterade och trivsamma vinkällaren trängs flaskor från hela vinvärlden. Sju konferenslokaler av varierande karaktär skapa möjligheter till kreativa möten. Lokalerna lämpar sig för så väl det lilla informella mötet som den stora årliga konferensen. 

KAJAKPADDLING STHLM CITY
Paddla genom delar av Ekoparken, världens första Nationalstadspark. Ta en sitt brunnsfika i historiska varvsmiljöer eller besök något av de sjönära caféerna. Variera den stadsnära paddlingen genom att ta de extra paddeltagen ut till vår närmaste skärgårdsö, Fjäderholmen. Tänd pannlampan så glider vi ut på vattnet i skymningen. Välkommen på dags- eller kvällspaddling i Nordens Venedig. En världsunik upplevelse!
Tidsåtgång ca 2-3 timmar

TIPS!
Vår ekologiska fika sätter en extra krydda på kajakupplevelsen. Avnjut den ute på vattnet i kajaken eller varför inte på någon av stadens stränder.


 1. Ditt namn*
  Ange namn
 2. Företag
  Ange ämne
 3. E-post*
  Ange giltig e-postadress
 4. Telefon
  Ogiltig inmatning
 5. Meddelande
  Meddelande saknas
 6. Ogiltig inmatning
 1. Kontaktperson
  Ogiltig inmatning
 2. Företagsnamn
  Ogiltig inmatning
 3. Postadress
  Ogiltig inmatning
 4. Telefonnummer
  Ogiltig inmatning
 5. E-postadress
  Ogiltig inmatning
 6. Antal personer
  Ogiltig inmatning
 7. Önskemål om datum

  Ogiltig inmatning
 8. Önskemål om tid
  Ogiltig inmatning
 9. Önskemål om mat
  Ogiltig inmatning
 10. Övriga önskemål och frågor
  Ogiltig inmatning