•  

  kajak Braka Stockholms skärgård 2
 •    

  Fjällvandring med logo
 •  

  Kamvandring logo 2
 •   

    

  skridskor
 •  

  Kajakkurs Blått paddelpass 4 Stockholms Skärgård

2017-06-14 | Vi växer och söker fler instruktörer

Vi växer och söker fler instruktörer

Intresset för våra kurser har ökat kraftigt det senaste året och därför söker vi nu fler instruktörer!

Vill du ha ett oerhört kul och stimulerande extrajobb?

2 klätterinstruktörer som vill jobba extra med klätterkurser på Guidebyrån. Vi säker dig som är antingen redan har en examen på klippa, sport eller som hjälpinstruktör. Men vi har även intrese av någon med god klätterbekgrund och som är intresserad av utbildning till Klätterledare, hjälpinstruktörunder och inom första hjälpen.

2 kajakinstruktörer eller blivande sådana, med bred erfarenhet av paddling. Särskilt intressant är du som har påbörjar din utbildning inom EPP Europeiska paddlepasset antoingen som privat paddlare, turledare eller examinator. Även inom kajak erbjuder vi fortbildning vid behov.

 Inför vintern söker vi en till två guider på långfärdsskridskor för helgjobb på skridskuturer och kurser. Även här kan vi erbjuda intern utbildning. 

Vem är du? Ditt engagemang i Guidebyrån bör vara långsiktigt och du bör finnas tillgänglig stor del av ovanstående säsong. Du har en god egen färdighet i kajaken och/eller på klippan eller skridskorna. Du vet att värdskapet och ditt positiva ledarskap är minst lika viktigt som dina tekniska färdigheter. Det är en fördel om du har erfarenhet av någon form av pedagogiskt jobb såsom lärare, guide, instruktör men inte ett måste om allt ovan stämmer.

Guidebyråns säsong;
Klättring april-oktober
Kajak juni-september
Skridskor jan-mars

Stämmer det här in på dig? Skicka ett mail där du beskriver dig själv, din erfarenhet av klättring, skridskor eller kajakpaddling samt eventuell erfarenhet av guidning och hur du tänker dig din framtid på Guidebyrån. Ansök via mail  

Hälsar, Teamet på guidebyrån

Omfattning: Vid behov 
Anställningsform: Säsongsarbete med timlön